-

Hej! Idag har jag gått i skolan. Vi hade biologi, svenska och engelska. Vi fick tillbaka våra engelskaprov. Jag fick A! Skitglad! På torsdag åker jag iväg på skidresa i 4 dagar, så då får Linnea stå för den mesta uppdateringen.

//A

Hemkunskap

!

 
//L

Godmorgon

Robin Stjernberg

Tyckte han var bra. Jag hoppades på Anton men Robin var mitt andraval. Imorgon blir det cheerträning och sedan en massa plugg. 
första egobilden med min Iphone
 
//A

William Spetz

Vad fan har hänt med William Spetz??? Jag älskar alla hans youtubes vloggar men hans samarbete med svt? 
Neeee dom avsnitten är fan inte roliga! Jag vill ha honom tillbaka på youtube!
 
 
//L
 

Melodifestivalen

Matchen gich helt ok och det var super kul att Amanda var och kollade! 
Jag och Amanda gjorde inget speciellt igår kollade på film och åt godis. Vi var bjudna på nån liten tillställning hos en kompis till mig, men ingen av oss hade lust.
 
Nu är det lite läxor sen att bara ta det lugnt! Blir en hemma kväll med hela familjen till mello!
 
Kom ihåg detta, det är aldrig försent att göra något man verkligen vill.
 
//L
 
 
 
 

Godmorgon!

Hej! Jag har varit vaken en stund nu men Amanda sover för fullt. När hon vaknar är det dags för frukost sedan ska jag spela match och Amanda ska kolla på. Kanske att Sandra också kommer och kollar. 
 
Vad händer ikäll då?!?!? JOO FINAL I MELODIFESTIVALEN!!! Åå vet inte vem jag hejer på men antigen Anton eller RobinAntons låt är ju sååå mycket bättre när man ser han!
 
Men nu vaknade Amanda så snart blir det väl frukost! 
 
En bild från 1D butiken. Amanda klättrar sig mot vår älskade Liam!
 
//L

Städar

Städar rummet just nu, så det är rent tills Linnea kommer och sover här. 
 
 
//A

Skön brud

Haha denna tjejen är så sjukt skön! Detta är inte hennes bästa video men tänkvärd.. 
 

Hon är bäst

http://www.youtube.com/watch?v=jUe8uoKdHao
När jag hör denna låt tänker jag på Amanda, det är våran låt. Skulle alrig klara mig utan denna tjej.
Du vet att jag älskar dig.
 
//L

Tips

Måste bara tipsa om ett nagelstärkande nagellack som jag har fått av Amanda. Jag har aldrig kunna haft långa naglar, för dom har alltid delat på sig när dom blir långa. Men om jag andvänder detta så försvinner det på en gång! Plus att det blir en jätte fin glans!
 
Finna att köpa på Kicks t.ex.
 
//L
 
 

Läxor

TJENA! Har precis gjort massa läxor och druckit en smothie (vet fan inte hur det stavas?!), och ska nog börja skriva in min svenska berättelse på datan. 
Idag är det ingen träning, så skönt! Har längtat efter detta hela veckan att bara komma hem och ta det lugnt! När jag har gjort färdigt alla läxor så blir det att kolla på serier! 
 
Imorgon är det match på bajs Bålsta! Ska bli riktigt skönt att krossa dom! 
 
Bild från idag, från snapchat! Haha viktigt att äta!
 
//L
 
 
 
 

Liam i mitt rum!!

Mamma kom hem med en sån här.  
 
 
Överlycklig! Haha, han är till och med längre än mig..

Badass

Vi är hemma hos Linnea just nu. Vi har skolkat Erutemin som riktiga badass. Nej men Erutemin handlar om typ hur man ska röra sig och hur man ska gå. Så orka med det liksom. Nu ska vi käka och sedan drar vi ivä på våran sista lektion, HK. 
 
Nu är det 51 dagar kvar till JB!! Tagga sönder!
 
//A&L

Godmorgon

Bra nyheter!
 
Jag ska få en Iphone 5!!!
 
Ful, men överlycklig!

Mys

Finns det något bättre än att ta på sig sina mysigaste kläder och kolla på någon bra fim? Jag har satt ihop ett Collage med myskläder! Klicka på länken för att se vart allt kommer ifrån.
 
 
<a href="http://aochls.mylovebasket.com/collage/mys-30522"><img alt="mys" src="http://back.fameads.com/mylovebasket/service/collage/image?collage_id=30522&size=600"/></a>
 
//L

Rock Of Ages

Hej! Idag är en bra dag, vaknade tidigt och åt en riktigt go frukost! Sen messade jag Amanda om hon ville gymma nu på morgonen men hon har ännu inte svarat så hon sover nog fortfarande..
Sedan ringde Sandra och frågade om jag ville med och åka skidor imorgon med henne och självklart vill jag det! Det är ännu inte bestämmt att vi ska åka men det är väl 90% säkert! 
 
Snart ska jag iväg på teatar/musikal med familjen och ska träffa min systers sambos föräldrar för första gången (dom bor långt här ifrån så ska bli trevligt, eller mamman har vi träffat men ej pappan, INTRESSE BOKEN ANTECKNAR!)), vi ska kolla på "Rock of ages" på China teaterna. Först ska vi äta på resturang och så i stan, ska bli super mysigt!
 
En bild innan jag skulle till några kompisar för några helger sedan, ska ha samma blus idag tror jag.
 
//L
 
 
 
 

2013 - hästar finns i allt

För er som inte vet så har man genom forskning kommit fram till att i vissa lasagner, köttbullar m.m. så står det att det är kokött, men egentligen finns det en massa hästkött i det. Det är läskigt att man har tryckt i sig en massa sånt genom åren utan att ens vetat vad som funnits i. 
 
I något land hade de till och med testat en köttpaj, som enligt beskrivningen skulle innehålla 30% kött. Men den innehöll inget kött alls. Vem vet egentligen vad som kan finnas i vad man äter? Det skrämmer mig. 
 
 
 
 
//A

Bekännelser

Jag red förut, och skulle verkligen vilja köpa en ponny, utbilda den och starta SM med den. Men jag skulle aldrig orka ha en häst.
 
Jag kan relatera till denna låt:
 
Jag hatar när folk försöker ''få ur'' mig mina känslor. Om jag inte berättar så vill jag inte prata om det.

Jag har aldrig varit kär  riktigt och kommer nog aldrig bli det. Kärlek innebär problem.
 
Jag har svårt att lita på folk.
 
Jag gråter väldigt sällan.
 
Jag har varit blond.
 
 
 
//A
 

Friends with benefits

Grym film! Har du inte sett den - titta på den!!!
 

10 saker

5 saker jag gillar:
 
Känslan efter man har tränat.

När man har duschat och man har haft ansiktsmask, raket benen, haft hårinpackning och sen så smörjer man in sig med en härlig bodylotion och en tar en olja i håret. Då känner man sig riktigt fräsch!
 
Netflix, det är en hemsida där man betalar 79 kr/månaden då får man kolla på obegränsat med filmer och serier. Vi har det på PS3, hur bra som helst!

Att man kan andvända solglasögon, vårjackor och vårskor utan att frysa ihjäl, VÅRKÄSNLOR!
 
Roliga filmer, den roligaste filmen jag har sett är nog "Baksmällan". Första filmen är bättre an den andra tycker jag, skrattar så jag gråtet till den första filmen!
 

5 saker jag ogillar:
 
När människor inte gör saker helhjärtat, om man ska göra nåt ska det vara till 110%!'
 
Läxor över lov, om man ändå ska ha massa läxor varför ska man ens ha lov? Lov är ju till för att slappna av!

Folk som inte lyssnar när man pratar, utan om man säger något så säger den man pratar med "Aa okej, men vet du jag vill kolla på tv" typ, att dom inte lyssnar utan bara fokuserar på sig själva.
 
Skidor på tv, det enda roliga är när det är stafetter annars blir det bara långtråkigt!

Att ha migrän, värsta smärtan som finns.
 
 
 
 
//L
 
 
 
 
 

Be happy

Hejsan! Idag har jag varit i Uppsala och shoppat. Åt även på en kina resturang, hur gott som helst! 
Senare idag ska jag iväg på ett träningspass på ett gym!
 
Hahaha måste bara säga att Amandas inlägg om 1D var så klockrent! Ni skulle sett blickarna vi fick när vi skrek att vi ville ha kopparna, om blickar kunde döda..
 
 
//L
 
 
 

Tips

Tänkte bara tipsa om denna artikel, man får veta varför man får finnar på just vissa områden. Om jag får finnar så får jag oftast runt munnen, (område 11 och 13), för att motverka detta måste jag dricka mer vatten och äta mer grönsaker! Värt ett försök!
 
http://www.veckorevyn.com/Smink/Ansiktskarta-Vad-sager-dina-finnar-om-din-halsa
 
Egentligen ska man dricka 1 ½  liter vatten per dag, för att må bra.
 
//L

aochls.blogg.se

Hej! Vi är två tjejer - Amanda och Linnea. Båda är 14 år, men fyller snart 15. Vi bor i en liten ort utanför Stockholm. Vi går i en liten sunkig skola, där alla klär sig i stickat. I vår blogg hittar du allt mellan himmel och jord, t.ex handboll, cheerleading, musik och skratt!

RSS 2.0