Godnatt!

Idag har jag gymmat och tränat Cheerleading. Lägger mig med sån hemsk träingvärk att jag nog inte ens kommer kunna somna.. Godnatt!!
 
 
 
//A
 
 

One Direction

Hej! Igår när jag och Linnea var på stan, så besökte vi One Direction-butikenMood gallerian. Jag (och jag vet att Linnea har ungefär samma åsikt.) tycker att folk överdriver ganska rejält när det gäller 1D. Alla lägger ut bilder för att visa att de har varit i den butiken, och tar kort på vad de har köpt och så. 
 
Jag tycker personligen att hela iden med One Direction är ganska fjollig. De skapade inte ens sitt band själva. Visst, vissa av deras låtar gillar jag, och jag säger absolut inte att som är dåliga. Jag tycker bara att deras fans överdriver. 
 
Som t.ex. 
Lisa (som person) älskar 1D. Hennes vän Kajsa tycker mer om Justin Bieber. En konversation kan låta såhär: 
 
Lisa: Åhhh 1D är så sjuukt bra! Jag äälskar Harry! Han är så söt och har en sån bra personlighet!!
 
Kajsa: Jag gillar inte dom, dom är töntiga. 
 
Lisa: Fuck youu! Jag hatar dig! Dom är bäst! Varför förstår inte alla att dom är så sjuukt bra!!??
 
Alltså denna konversation har jag hört på riktigt! Bara att jag har bytit ut namnen. Visst Lisa menar väl inte att hon bokstavligt hatar Kajsa, men ändå. Man säger inte så. 
 
När jag och Linnea var inne på butiken så sa vi såhär:
 
Linnea: Kolla man kan köpa koppar med deras namn på!
 
Jag: (fullkomligt ironiskt) Åhhhh en kopp!!! Jaaag vill ha en kopp!!!!!
 
Kan ni fatta blickarna vi fick. Direkt efter detta sprang vi ut. Man ville ju inte vara kvar där inne när alla såg ut att vilja döda en. Nej nu ska jag sluta klaga. Här har ni lite bilder från när jag och Linnea var där.
 
 
-Liam är helt klart våran favorit i bandet.
 
 
 

Godmorgon!

Nu ska vi snart ta bussen hem till mig (Linnea), vi hade tänkt gå men ingen av oss har någon lust.. 
Vi hade ställt klockan på 9, så då gick vi upp och gjorde våfflor! Med grädde, sylt och socker, var jätte gott.
Sedan kollade vi färdigt på en film som vi började titta på igårkväll.
 
När vi har kommit hem till mig så ska vi gymma! Jag ska nog köra hela kroppen men Amanda har sådan träningsvärk i sina lår så hon kör nog bara mage, armar och rygg.
 
Efter vi har gymmat ska Amanda till en kompis och träna cheerleeding och jag ska plugga och sedan är det handbollsträning! Kanske ska vara snabbt med en kompis. 
 
Bild från när vi var i Stockholm igår.
 
//A&L
 

Stockholm

Idag var jag och Amanda inne i stan och shoppade. Vi gick även runt ett tag i gamla stan och gick runt vattnet, vi var nog i stan i 6 timmar ungefär. Båda hade sina nya vårjackor på sig och solglasögon! Var en riktigt härlig dag.
 
Amanda fick med sig ett par vita jeans från HM och en vit skjorta från Hollister.
Jag hittade ett par jeans på Gina tricot, ett par vanliga ljusblå. Hittade även en jätte fin vanlig vit tröja inne på Vila. Men vi fick bråttom till tåget så hann aldrig köpa den, men ska även shoppa med mamma på fredag tror jag, så får titta om jag hittar den då.
 
Amanda har varit på cheerleeding träning och medans åkte jag hem och åt middag och packade väska. För nu sitter jag hemma hos Amanda och ska sova här. Vi har även varit och köpt ingredienser till våfflor till imorgon som vi hade tänkt äta till fruskost. Även chips och dipp! Sen ska vi bara kolla på nån film, ska bli jätte skönt, Amanda har en dubbelsäng så älskar att sova här!
 
 
 
//A&L
 
 

Vita jeans

Funderar starkt på att köpa ett par vita jeans nu till våren. Kommer antagligen att få med mig ett par hem från min och Linneas shopping på Onsdag. Vita jeans känns frächare på något sätt. Plus att et är lätt att styla till olika kläder.
Vita jeans
//A
 
 

Gymmat

Nu har vi precis gymmat. Linnea ska nu till sin mormor och morfar och Amanda ska hem till en vän. Vi går tillsammans och skiljs åt sedan på vägen eftersom Amanda och Linneas m&m bor å samma håll, inte alls långt ifrån varandra faktiskt. 
 
//A&L

Godmorgon!

Drar mig iväg mot Linnea nu för att gymma!
 
 

Naglar

Ligger i sängen och tänker på livet. här har ni en webcamsuddig bild på mina nymanikyarade naglar. 
 
//A
 
 

Tränat

Hej! 
Nu har vi gymmat i ca 2 timmar. Vi körde hela kroppen. Ikväll har Linnea handbollsträning och Amanda ska kanske ut med vänner, om inte så fixar hon nog lite med bloggen. Vad som händer tills dess får vi se. 
 
Ej seriöst..

//A&L

Faaan

Jag har tappat min mobil. Glaset är helt sprucket och den går ej att använda. Det är den andra mobilen jag tar sönder på det här året. Fattar ni?! Det här året!! Undrar om jag ens kommer att få någon nu.. Hoppas! Plus att man inte kan ta några egobilder med den jag använder nu. Så ni får nöja er med inspirationsbilder
 
Just nu använder jag mammas gamla Walkman. Förjävlig. Brukar gömma den om jag måste använda den på bussen eller inför folk. Skäms!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//A
 
 
 

Älsklingen/Äcklet

Så jag och Amanda!


//L

 

Bekännelser

Jag brinner för handboll, min största dröm är att bli handbollsproffs, att spela i svenska landslaget.

Om jag inte slår igenom i handbollen vill jag bli speciallistläkare eller kirurg.
 
Jag har bara sett en skräckfilm i hela mitt liv och det var förra helgen med Amanda. 

Jag tror min favoritbutik är "Vero Moda", fast egentligen vet jag inte.
 
Förut hade jag alltid örhängen men eftersom jag har så stort och lockigt hår så ser man ändå inte mina örhängen, så har slutat med det nu.

Har haft två marsvin, som hete Klara och Gosan, Klara (till höger) dog i feb 2012 och Gosan (till vänster) dog dec 2012. Saknar dom väldigt mycket, mina fina vänner.
 
<3
 
 
//L
 
 

Nya fräknar

Tjena mors! Är hemma nu, var hur härligt som helst! Har redan fått nya fräknar efter att ha vistast ute i solen idag. 
Fast vet ni vad som hände?! När vi kommer ser vi att det är en isvak nere vid vattnet men vi sitter uppe på berget och vi tänker inte mer på den där isvaken. Sen efter ett tag går jag ner lite från berget och kollar på isvaken, då ligger det en man där som simmar runt! Fattar ni vad kallt? Men han simmade runt där i lugn och ro.
Jag står där och kollar ett tag (han ser ju inte mig, jag står en bit uppe på berget), sen ska han gå upp och då ser jag att han är naken! Haha fick världens skratt atack och rusar upp igen, en man på typ 50 år, och jag såg hela paketet.. 
 
Annars då? Är helt slut efter att ha varit ute hela dagen så nu ska jag bara ta det lugnt, bli frisk till imorgon då det blir gym med fina Amanda. 
 
När jag ståg och väntade på bussen här om dagen, var snöstorm därför det är snö i håret.
 

//L

Grillning

Hej! Detta blev en riktigt "mamma och dotter helg", nu är jag nämligen på väg att grilla.
Jag och mamma tänkte ta oss en promenad till ett berg som ligger vid vattnet och grilla korv på en engångsgrill och dricka varmchoklad.
Vi har även med oss mammas lussubullar (haha skrev bara det där för att göra Amanda avundsjuk, hon älskar dom). Ska bli jätte mysigt, har på mig täckisar, tjock flisjacka sen en vindjacka, plus pannband och vantar, en riktigt mode outfit! 


 

//L

Tråkigaste

kvällen på länge!! Dags att krypa ner i sängen med favvopyamasen och bli frisk. 
 
//A

Myskväll

Det blev lite förseningar så sitter nu ny duschad! Mitt hår luktar så sjukt gott just nu, älskar min hårolja och hårinpackning, om ni har missat vilken jag andvänder kolla bland äldre inlägg där jag har skrivit om dom. Och mitt ansikte är lent som en barnrumpa. Jag och mamma tog en promend till Coop och köpte mango och jordgubbar och sånt gott till fruktsalladen, även grädde! Grädde är så gott haha och det bästa är att det inte är nåt socker i, bara lite fet.. 
 
Nu ska vi göra hemagjorda pizzor, med massa gott på! Och snart börjar Melodifestivalen älskar det! Så skönt med hemmakväll ibland, mår redan bättre! Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag tänker ha, eller rolig kväll om ni ska ut på andra skojigheter!
 
Just nu, orkar inte ta nåt bättre för nu är det pizza!
 

//L

Blue Corn - Ansiktsmask

TjenA! Har precis städat rummet, skurat golvet och allt och ska snart ta en dusch med hårinpackning med ansiktsmask och sånt mys! Ska bli frisk nu, bort med gammalt skit, in med nytt och fräscht.
 
Idag så ska en tjej i vår klass ha en födelsdagsfest! Men jag ska inte gå för jag är fortfarande sjuk ju. Men Amanda ska gå, hoppas hon får kul! För mig få det bli en mysig hemmakväll med mamma istället, med fruktsallad och Melodifestivalen. Första lördagen jag är hemma på hur länge som helst! Just nu kommer det skidor på tv, skit tråkigt! 
 
Tänkte tipsa om en ansiktsmask jag andvänder! Är hur bra som helst! För det är som en skrubb också. Man tar på den i ansiktet medans man skrubbar med cirkelformaderörelser sen låter man den torka på huden, i 10 min ca. För om jag andvänder en vanlig skrubb torkar jag bara ut huden så får jag massa finnar. Men denna andvänder jag en gång i månaden, kanoners! Lite dyrare men räcker riktigt länge!
 
 
//L
 
 

Jag älskar dig

Världens finaste, jag älskar dig oöndligt <3
 
//L

Vit

Har satt ihop ett coolage med sommar kläder. Så himla fräscht med vit, sen för att piffa upp det hela med ett par färgstarka skor. 
 
<a href="http://aochls.mylovebasket.com/collage/vit-30138"><img alt="Vit" src="http://back.fameads.com/mylovebasket/service/collage/image?collage_id=30138&size=600"/></a>
 
Klicka på länken för att se vart allt kommer ifrån och en bättre bild.
 
Att ha en Michael Kors väskan är en dröm som nog aldrig kommer gå i uppfyllelse. 
 
//L
 
 

Gymma skiten ur oss

Jag och Amanda ska ju gymma varje dag nu på sportlovet hade vi tänkt, vi ska fan bli starka! Jag tränar handboll tre gånger i veckan plus matcher på helgerna, vi har alltid fys innan varje handbollspass. Men vi tränar inte med vikter och sånt, men det ska jag och Amanda göra ska ni veta!
 
Jag tycker dom flesta träningsbildena blir för mycket, men denna var bra! Träna för dig själv, gör dig själv stolt!
//L

Sportlov

Ursäkta deppinlägget igår kväll, men ibland blir allt för mycket. För mycket tankar, på sånt man inte ska tänka på, utan sånt man ska lämna bakom sig och gå vidare.. Men men, man får ha sina "ledsna" stunder ibland.
 
Nog om detta, nu är det sportlov! Inte för att jag kan göra nåt specielt denna helg, kommer väl förmodligen ligga hemma hela helgen och vila upp mig. Vill bli frisk! 
 
Som Amanda har sagt hade vi två prov, gjorde världens tabbe på matteprovet, men jaja, sånt händer.
Jag har precis suttit ock skickat ansökningar till sommarjobb. Eller två av dom måste man lämna personligen, fattar inte varför? Så dom får jag lämna in på måndag eller tisdag. Men är fett taggad på att börja jobba! Är ju först i år jag får göra det (blir ju hela 15 jävla år), åå hoppas jag får nånting jobb bara. 
 
Jag och Amanda har pratat om hur sjuuukt kul det skulle vara att göra en "Harlem shake" med klassen, (ni som inte vet vad det är, youtube eller googla det!). Våran klass är inte som allas andra, vissa är ju som dom är. Skulle verkligen dö för att se vissa dansa loss. 
 
Så har glada var vi över höstlov, fatta hur glade vi är över sportlov då?!
 
//L
 

My day

Hej! Dagen började med att jag försov mig. Så kom cirka 2 timmar försent tror jag. Sedan hade vi både matteprov och engelskaprov. Får se hur det gick. 
 
Det är härligt att det är lov nu. Jag ska spendera lovet med en massa vänner och träning. Men idag blir det latdag. Upptäckte att jag inte hade nån som kunde vara med mig, och de som kunde vara med mig har inte jag någon lust att vara med. Så nu blir det film med onyttigheter!
 
//A

Ändring

 Glöm skorean jag snackade om. Nu är det toppar för 49:- !!!
 

http://nelly.com/se/toppar-i-topp-fr%C3%A5n-49-kr-campaign-894/?utm_source=tailsweep&utm_medium=display&utm_campaign=feb13

När det brister

 
 

Armband

Ingen har väl missat detta armband? Jag har själv dessa färgerna (se bilderna), som jag andvänder mycket! Är väldigt sugen på att köpa ett lila och grönt!
Man kan ha armbanden i skolan, men även till en fest outfit, armbanden kan piffa upp all!
 
Jag har sett massa butiker som säljer dessa, allt från Glitter till ett stånd mitt i Stinsen. Jag har beställt från hemsidan: http://www.digidi.me/
 
 
//L

Klackar

Hej! Vill bara tipsa att om  du klickar häär -->  http://nelly.com/se/party-heels-fr%C3%A5n-99-kr-campaign-887/?utm_source=tailsweep&utm_medium=display&utm_campaign=feb13   (eller om den inte fungerar som länk, kopiera och klistra in i webbläsare) så kommer du till festskor/högklackat för bara 99 kr! Fynda! 
 
 

HAPPY

HELLO! Ser att det är många nya läsare som har kikat in, jätte roligt att se, fortsätts så. 
Idag händer inget speciellt, är fortfarande sjuk. Fast gick till skolan och var med på matematiken, för vi har ju prov imorgon. Sedan gick jag hem och kollade färdigt på "Pretty little liars", så bra var den! 
Känner just nu att jag inte har någon lust alls att gå till skolan imorgon, med vad ska man göra? Två prov, engelska prov också, som sista lektion..  Idag skulle det vart pizza och vattengympa med laget, men är ju sjuk så får stanna hemma. 
 
Nog om detta tråkiga, idag är första dagen med sol på hur länge som helst! Hur kul är inte det?! Gissar på att jag inte är den enda som snart spyr på snön? När snön kommer så är det kul, men nu har det gått typ 3 månader med detta väder? Åå orkar inte!
Haha kommer ihåg när det hade blivit så mycket snö så man kunde åka pulka, jag och Sandra drog på oss täckbyxor och åkte pulka och körde hårt! Tror vi åkte pulka i nästan 2 timmar, var underbart!
 
En bild på mig och Matilda, var för två år sen. Känns som minst 10...
 
//L
 
 

Vill ha

Är det bara jag som verkligen läängtar efter sommaren!? Har satt ihop ett collage med kläder jag absolut vill ha och tänker köpa vissa!
Sommar 
Klicka på bilden för att se vart plaggen kommer ifrån.
 
Solglasögonen från Ray Ban funderar jag på att klicka hem redan nästa vecka. Exakt såna som på bilden vill jag ha. Åhh de skulle passa så bra till min vårjacka!
 
//A

Låttips

A thousand years - Christina Peer feat. Steve Kazee
 
Grace - Erik Hassle 
 
Taken over - Rebecca & Fiona 
 
Demons - Imagine Dragons
 
As long as you love me - Justin Bieber
 
Stay - Rihanna 
 
 
//L
 
 

PLL

Hej! Världens bästa Sandra var just här och lämnade läxor och hjälpte mig med vissa mattetal. Tjejen är äckligt smart! Just nu gör jag ingenting, kollar på "Pretty litle liars" (eller PLL, haha får ont i min mage av garv)
 
Haha medans jag bloggar lyssnar jag på musik, kan ni gissa vilken låt? Haha ingen mindre än "Thorsten Flinck, Jag reser mig igen". Inte en låt jag brukar lyssna på, men jag älskar texten och kan reletera med vissa saker. 
 
En sak jag har tänkt på (rätt så länge), att facebook har blivit så sjuuuuukt dåligt/tråkigt! Det enda som kommer upp på startsidan är nån liten bild på en kattunge så står det som bildtext "Like if you think this is cute" eller "Like if you love your mother, if you not love her, don´t like". ÅÅ så himla patetiskt! 
 
En bild på mig och Sandra, jag har plattat hår.
 

//L
 

En sak

Mitt vänstra öga blir alltid mindre än mitt högra öga på bilder..
 

Tänkvärt

 
//L

Låttips

Älskar denna!
 
 

Sammanträffande

Hej! Tydligen så var båda vi två sjuka idag.. Vilket sammanträffande va!? Dagen tillbringas med att plugga matte, sitta och kolla på en massa serier framför datan och kanske lite stretching eftersom jag kanske ska till cheerleadingen ikväll. 
 
 
//A

Sjuk

TJABA TJENA HALLÅ!
Är hemma från skolan idag igen, gick ju till skolan igår och testade att träna på kvällen sen men det gick inte så bra. Satt mest på sidan av och kollade för fick jätte ont i huvudet. Fick även ett sms av Amanda imorse att hon ockå är hemma sjuk.
 
Snart är det helg igen vilket är sjukt! Det går verkligen sjukt snabbt, men det är ju bra! Kan ju berätta vad vi gjorde senaste helgen:
 
Fredag: Vi hade våran sista föreställning som var super kul, publiken var på topp och vi fick rosor och så. Efter det åkte jag hem med Amanda och sov där. Vi kollade på en film och åt popcorn.
 
Lördag: Jag åkte och spelade match på Huddinge, vi vann. Sen åkte jag och modern min till Kista för att hitta present till min syster. Hittade även en tröja till mig. Sen hämtade vi upp och Amanda och fick skjuts hem till en kompis. För han hade fyllt år, så det behövde ju firas. Hade super kul och jag och Amanda sov där. 
 
Söndag: Mådde groteskt dåligt men kom hem sov några timmar sen iväg till stan för att fira min syster. Var ju inte det lättaste och sitta och le och äta lite kladdkaka, när man bara ville hem och sova.
Nu ska jag göra lite frukost, om jag orkar äta nånting för får så ont i magen när jag äter. Sen ska jag titta på Pretty little liars, satsat på nio avsnitt igen! 
 
 
//L

!!!

Bekännelser

Jag är jätte dålig på att beskriva mina känslor.

Jag försöker att inte äta socker, men är inte så jätte lätt när man är bästa vän med Amanda. Fast nu ska vi börja gymma ihop.
 
Skulle jätte gärna vara blond eller brunnet.

När jag var liten älskade jag att hoppa hopprep.
 
Jag sjunger så sjukt dåligt, men ändå är det jag som sjunger högst i kören på skolan. 
 

Min storasyster har bara haft MVG i allt, även när hon går på universitetet. Kan ju säga att jag känner en liten press, fast mamma säger "Du kan bara göra ditt bästa". Men om det bästa man kan göra inte räcker då?
 
 
//L

Pretty little liars

Hej! Var hemma från skolan idag för att jag inte alls mådda bra. När jag skulle äta frukost fick jag inte i mig nånting alls utan att få kvälvningar, var hemskt. Så gick och la mig igen, och har knappt kunna äta nånting alls på hela dagen.
 
Men som tur var skaffade vi netflix igår, (kom väldigt läggligt) så har legat och kollat på serien "Pretty little liars" hela dagen, är inne på tionde avsnittet nu. Är helt fast! Det är svårt att berätta handlingen men det handlar om ett tjej gäng och sen blir en av dom dödad. Sen är det nån mystisk "A" som börjar skicka brev och sms till dessa tjejer i gänget om deras hemligher som bara dom vet. Och detta bästa är att det händer saker HELA tiden, åå vill bara kolla på det hela tiden!
 
 
Hoppas jag kan gå till skolan imorgon annars missar jag så sjukt mycket i skolan, för vi har just nu Matte i block, och det är inte kul att missa! Men om jag stannar hemma kan jag ju kolla på pretty little liars. Fast skulle sakna Amanda för mycket om jag skulle stanna hemma en dag till. 
BÄSTA
 
//L
 
 
 

Favoriter

Hej! Tänkte dela med mig lite av mina favoritprodukter som jag håller fast vid. Annars brukar jag byta ganska ofta, men dessa gillar jag starkt!
 
 
 
1. Ansiktsskrubb från Vichy använder jag 1 gång i veckan för att skrubba bort ojämnheter. Man kan även lämna kvar den på som en mask efter att man har skrubbat! Hur praktiskt är inte det?
 
2. Hårinpackning från Aussie använder jag också 1 gång i veckan. Denna fick jag av Linnea i AllaHjärtansDag Present. Älskar den! Den gör håret otroligt mjukt och ger en underbar glans. 
 
3. Body lotion från Dove använder jag då och då när jag känner mig blek. Förutom att omedelbart göra huden brun så gör den även huden väldigt mjuk. Brukar ta den efter att jag rakat benen för man känner sig mycket frächare då. 
 
4. Ansiktstvätt från Vichy använder jag varje dag! Den funkar väldigt bra tycker jag. Om du har känslig hy tycker jag absolut att du ska använda produkter från Vichy. 
 
//A
 

Fira syster

TJABA! Idag ska jag in till stan och fira min syster som fyller år. Hade mycket hellre legat kvar i sängen, om man säger så.



Ska väl bli trevligt, får ta på mig mitt bredaste leende och köra hårt.

//L

Bild från när jag och Amanda kikade in i en kyrka

Plugg

Idag mår vi nog båda två som vi förtjänar. Men att må dåligt är ingen ursäkt för att inte blogga. Idag ska jag plugga mesta delen av dagen. Matte & franska. Hör av mig när jag är klar!
 

//A
 

Lockar & Tugg

Hej!
Pjäsen rullar på bra. Idag är det dags för våra mammor att komma och kolla. Det gör det hela lite mindre nervöst eftersom det är våra mammor. Men även ska gymnasiet komma och kolla, jag och Linnea är lite småkära i en kille där. Så det blir lite pinsamt. 
 
Just nu sitter Linnea och lockar mitt hår, så att det inte ska bli så stressigt sen inför föreställningen. Hon lockar alltid Wendys hår eftersom hon är så duktig på sånt! 
 

Hej!

Ville bara titta in och berätta att jag lever. Dagarna rullar på och allt går bra. Linnea har alla snygga bilder på oss från pjäsen, så hoppas hon lägger upp nån eller några. Aja, I just came to say ''hello''! (ja, jag är tönt). När vi är färdiga med pjäsen (på fredag) kommer jag genast bättra min uppdatering här på bloggen.
// A
 

Peter Pan

Wendy och Starkey

Bekännelser

Jag är rädd för döden, och har ingen aning om vad jag ska tro på vad som händer när man har dött.

Jag vill att det ska bli sommar.

 
Jag vill jätte gärna kunna bli brun (som Amanda) , men jag är ju orange/guld hårig så jag har känsligt pigment. Så blir mest röd.

Jag klarar inte av när min säng är obäddad, bäddar den alltid!
 
Jag har jätte svår att öppna mig för folk, det är väldigt få som jag kan berätta "allt" för.

Jag kan lätt missuppfattas som arg/sur ibland, Amanda är typ den enda som förstår i vissa lägen att det bara låter som jag är arg/sur.
 
 
//L
 

Premiär

Hej! Ikväll är det preimär för våran skol pjäs! Tänk, att dom som kommer och kollar på oss kvällarna betalar för att se oss. Jag är mer nervös för att spela upp den för skolan än kvällspubliken. För om man tabbar sig kommer ju ingen av dom från kvällen kunna säga det till mig eller hålla på (det är mest föräldrar). Men om det händer nån tabbe på skolföreställningen kommer man höra det i all evighet typ... 
 
Vad händer annars då? Inget specillet just nu, utan vi ska vara tillbaka i skolan vid 17:30 och sedan är det premiär klockan 19:00. Fast i dag är det semaldagen!!! Åå jag älskar semlor, fast har inte ätit en enda typ, så idag smäller det! 
 
När jag är som lyckligast.
 
 
//L
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Handbollsmatch

Hej! Just nu är vi hemma hos Linnea och ska snart åka iväg på handbollsmatch. Jag (A) ska kolla på. Jag har aldrig sett någon av hennes matcher tidigare så det ska bli spännande. 
 
Imorgon är det premiär för vår pjäs i skolan! Lite nervöst men väldigt kul! Nu ska vi snart åka! Vi bloggar när vi är hemma igen!
 
Gammal bild! Från förra sommaren tror jag.
// A&L

Tankar

Det är verkligen helt sjukt hur mycket en människa kan förändra en annan. Ibland bra, ibland dåligt. I mitt fall bra. Tack Linnea!
 
//A

Black and white

 
 
 
 
 

DADALIFE

Hej! Igår var det ju dada life som var grymma! Vilken energi dom hade, först kasta dom ut massa stora "bananballonger", sen släpptes det ballonger från taket, sen kom det värsta guld konfetit.
Men sist men inte minst så säger ena killen "Alla sätter sig ner på rumpan, sätt er ner". Alla satte sig, och då kastade dom ut typ 30 kuddar och bara "KUUUDDKRIIG". Det var galet, dansade och hoppade som bara den!
 
 
Nu sitter jag i mitt nystädade rum med tända ljus och är nyduschad. Testade min nya hårinpackning från Macadamia serien, och den är bäst!
Har även spelat match idag mot AIK, vi vann. Jag är nöjd över min insats, försvaret gick hur bra som helst. Det satt så att säga!
 
Fråga mig inte vad jag gör, men är lycklig. Mina shorts höll på att åka ner, har de inte så långt ner!
En bild från Partille, mitt lag och jag, när vi hade gått vidare till semifinal i Afinal. Vi var en av två svenska lag som gick så långt. 
 
Nu måste jag baka kärleksmums till klassen som vi ska sälja i pausen av pjäsen. 
 
//L
 

Hemmadag

Hej! Dagen spenderar jag hemma själv med datorn och TVn. Känner mig inte lika sjuk som förut, men det känns ändå bra att stanna hemma och vila upp sin ordentligt!
Mysoutfit:
pyamas (över och underdel) - H&M // knästrumpor - H&M // kofta - abercrombie & fitch
 
 
 
 
 
 

Fotboll <3

Är så sjukt sugen på att börja på fotboll nu! Mitt knä ska bara bli bra, sen jävlar! Gick ju förut, men slutade p.g.a mitt knä.
 
 
//A

Klänningar

Hej! Upplandsträningen igår gick förvånasvärt bra! 
Imorse vaknade jag av sendrag i vaden, var bland den värsta smärtan jag har kännt i hela mitt liv. Fick panik och typ rullade runt i sängen, men till slut släppte det. 
 
http://aochls.mylovebasket.com/collage/29376

Gjorde ett kollage med massa fina klännigar! Tänk när det är sommar, tar man bara på sig en klänning och ett par låga vita converse. Så slipper man, på med vinterjackan, på med vinterskorna, på med mössa, på med vantar, på med halsduk. Åå ska bli så skönt!
 
Tryck på länken så ser du vart allt kommer ifrån.
 
//L

10 saker

5 saker jag gillarr:
 
När folk håller på och pysslar med mitt hår, brukar få ryssningar över hela kroppen.

Att jag kommer att kolla på Justin Bieber.
 
Att snart är det premiär för våran pjäs i skolan, så slipper man allt detta repandet.

Imorgon ska jag och kolla på Dada life.
 
Blommor, om man ställer in blommor (tex en orkidé) i sitt rum blir det så mycket finare!
 
 

5 saker jag ogillar:
 
Folk som ljuger.
 
Människor som fejkar olika saker.
 
Att vissa människor inte vågar vara sig själva, varför inte lixom? Man lever bara en gång, var dig själv, allt annat är bara jobbigt och dumt.
 
När man säger A men inte B
 
Folk med för små kläder
 
 
//L

Upplandsträning

Hej! Nu sitter jag här och är nervös igen... Jag ska nämligen på upplandsträning, det är när man tar ut de bästa handbollsspelarna i ett län (i mitt fall Uppland).
Då är det massa träningar och efter vissa träningar är det folk som åker ut och så håller man på så tills det är 17 spelare. Denna träning är den sista träningen innan vi blir 25 spelare.
När man är 25 spelare så åker man på ett läger och efter det är man det slutgiltiga 17 spelare. 
 
Snart måste jag börja åka, ska äta och på med handbollskläderna! Chaio!
 
Bild från i höstas, skulle åka och kolla på nån musikal tror jag. 
 
//L

Victoriassecret

Tydligen så ska Victoriassecret öppna i Sverige nu till våren! Och det bästa är att den ska ligga på Arlanda Flygplats, som ligger ca en halvtimme från mig med buss!!! Blev så glad när jag läste det! Tagga shoppa upp alla pengar man har! Hoppas bara att ryktet är sant nu också!
 
//A

Bekännelser

Jag är väldigt bortskämd, men så fort någon säger det till mig så nekar jag det.
♥Jag har en förkärlek till Lipsyl.♥
Jag har jääättesvårt att ''öppna'' mig för folk. Alltså berätta om känslor och sånt.
Jag skriver aldrig ''Hej!'' till folk på sms, tycker det är konstigt. 
Jag tycker att Justin Bieber, Zac Efron och Minkompispappasfrusbror - Per är de tre coolaste männen i världen. 
Nu till våren ska jag opperera bort en leverfläck. Väntat i flera år på det!
Jag lärde min kanin att hoppa upp på min rygg, men hon gjorde det aldrig inför andra, så ingen trodde på mig, så jag filmade när hon gjorde det. Men jag vågar inte visa videon för jag ser ut som ett retard.
Bild från i höstas på skolans toalett. Väntade på min kompis som sket eller nått.
//A
 

Drop dead diva

Mår sämre nu än vad jag gjort på länge. Orkar typ inte med något alls. Ligger i sängen och lyssnar på Justin Bieber och kollar på ''Drop dead diva''. Det är en serie som jag kollar på lite då och då. Den är bra faktiskt!
Den handlar om en fotomodell som dör och sedan vaknar upp i en advokats kropp. Och hennes gamla man jobbar på samma firma så hon träffar honom varje dag. Och så händer en massa olika saker. 
//A

JB 23 april

Hej! Måste bara titta in och säga att världens bästa mamma just har beställt en hårinpackning till mig från macadima serien! Mitt hår kommer lukta sååååå gott, och bli såååååå mjukt! 
 
Just nu händer inget speciellt, ska kolla på tv med mamma och bror. Tror vi ska kolla på Sverige-Argentina, min killkompis är där i publiken, så får titta om man ser honom. 
 
Och vet ni vad jag och Amanda ska göra den 23 April? VI SKA KOLLA PÅ JB!!! Är så himla lycklig, för vi försökte få biljetter till hans extra konsert (båda våra föräldrar satt på sina jobb och försökte, men ingen av dom lyckades). Så då vart vi nere men nu så ska en av mina kompisar sälja sina biljetter och vi ska köpa dom! Vi planerar att stå först i kön (vi har ståplatser) så ska vi röra på han när han går förbi! Åå längtar så in i bäng!
 
 
//L
 
 
 
 

Macadamia

Hej! Har kommit hem från skolan just, efter att ha repat pjäsen om och om igen. Amanda ska på cheerleading snart, men hon uppdaterar säkert efter den är slut!
 
Jag vet att Amanda tipsade om en hårolja som hon andvänder, så nu måste jag tipsa om den jag andvänder! Håroljan heter "Macadamia Healing Oil Spray". Den är helt underbar! Den luktar så otroligt gott, och håret blir så mjukt efter man har sprayat i det.
"Macadamia Healing Oil Spray är en ultrafin spray som omedelbart absorberas av ditt hår och ger viktlös fukt, hälsa, mjukhet, skydd, kontroll och glans." 
 
 
Nu när jag satt och googlade runt om detta märke upptäckte jag att det fanns en hel hårserie med saker från detta märke, shampoo, balsam och hårinpackningar m.m, det är ett måste att köpa! Håret kommer lukta så sjukt gott om man använder hårinpackningen.
 
//L

Vårjackor

Hej! Jag har funderat ganska länge på vilken vårjacka jag ska köpa. Jag har tänkt mig något liknande dethär:
 
1. http://www.bubbleroom.se/sv/kvinna/sisters-point/jackor-1/ciao-jacket-spring-army
 
2. http://www.rodastjarnan.com/alpha-industries-inc/alpha-industries-m65-vf59-lw-dam-40-14471
 
3. http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jackor/nly-2261/italian-vintage-jacket-213538-76/
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinteroutfit

 
pälskrage - bubberoom // jeans - sallys&cricle // solglasögon - ray ban // stövlar - hunters // väska - michael kors // jacka - boomerang

Stardust

Hej! Har precis kommit hem från skolan, mår fortfarnade inte så bra så gick hem tidigare för jag hade ändå inget att göra. Så nu väntar jag på att Amanda ska komma hem till mig, ingen aning om vad vi ska göra men nåt kul hittar vi på!
 
Träningen igår gick bra! Var jätte bra att se sig själv, man har som små saker för sig när man ska inta sin position i anfall. Som jag, det tog typ 10 sek innan jag hittade min position, för jag gick som och "promenerade" längs målgårdslinjen. Svårt att förklara men om nån läsare spelar handboll, förstår den säkert!
 
Juste, måste bara tipsa om Nellys nya kollektion Stardust! De har samlat alla fina saker på deras hemsida som glittrar, det är nagellack, klänningar, skor, kjolar och massa fina saker! Så himla fint! Gå in ock kolla! Ni lär inte bli besvikna! 
 
 
 
 
//L
 
 
 
 
 
 
 

Minuer

Hej!
Idag gick jag tidigare från skolan, för att jag skulle på ett läkarbesök. Efter läkarbesöket köpte jag nya inneskor och en tröja i Sollentuna Centrum. 
Skorna såg ut såhär:
Minns inte vart jag köpte dom 
 
Tröjan såg ut såhär:
Från Cubus
(usch vad bilderna blev dåliga, men har på mig tröjan imorgon och tar bild så får ni se bättre)
 
Senare på kvällen skulle jag på en ansiktsbehandling för att ta bort Minuer. Det är små vita prickar runt ögonen. Man kan lätt förknippa de med finnar, men det är det verkligen inte. Det är porer som inte har kunnat producera ut sin talg, så talgen samlas i en klump istället.
 
Man kan få bort de genom att gå till en hudteraput som skär ett snitt runt de och sedan lyfter/klämmer bort dom. Det gör ganska ont, men ''vill man vara fin, så får man lida pin''. Jag tog bort dom på en salong som heter Unni, men man brukar även kunna gå till en läkare.
 
// A
 

Nervös

Hej! Har just kommit hem från skolan och ska snart börja laga middag. Egentligen känner jag mig bara för att lägga mig och sova för jag mår inte alls bra, har ont i huvudet och halsen. Men det är träning ikväll som jag måste vara med på. För jag ska nämligen bli videofilmad hur jag skjuter från min position (M6/linje), om jag kan göra nåt bättre och så.
 
Är lite nervös, för jag vill ju inte se hur jag ser ut när jag skjuter, alldeles svettig och röd i ansiktet (jag blir alltid tomatröd när jag springer och så. Även fast jag inte blir trött eller svettig så blir jag röd, alla i min familj med.
 
Nej nu är det dags för middag, vi hörs! 
 
 
En bild från i sommras, jag och Lars Winnerbäck när han spelade på grönan.
 
//L
 
 

Skolan

Hej! Just nu är vi i skolan. Denna vecka håller vi på med en pjäs, Peter Pan. Amanda spelar wendy och Linnea (L) spelar mamman och Starkey. Nästa vecka är det föreställning. Det ska bli kul!
Nu ska vi gå och repa! Såhär ser vi ut idag:

 

//A&L

Moroccanoil

Hej!
Dagen har jag tillbringat lite överallt. Så det ska vi inte gå in på för då blir det nog lite rörigt. Nu ska jag ducha och efter duchen ska jag använda Moroccanoil. Jag gillar den starkt och ger absolut ut den som ett tips! Den är ganska dyr, jag tror att en stor flaska kostar runt 400 och att en liten kostar runt 200, men är den definitivt värd det. 
// A
 

Bekännelser

Jag säger alltid att min favorit färg är grön, fast sanningen är att jag inte har nån aning om vilken som är min favoritfärg.

Jag sover alltid på mage, eller med ena handen under kudden och ena benet otanför/ovanpå täcket.
 
Jag skulle inte kunna leva utan min iPhone, på riktigt, det skulle aldrig gå.
 
Jag suger på armhävningar, vill inte ens skriva hur få jag klarar...
 
Jag hatar varma tomater.
 
Varje gång jag lyssnar på "Don´t you worry child", så ler jag och ryser över hela kroppen. För jag och Amanda har så sjukt roliga minnen till den låten.
 
 
 
 

//L
 
 
 
 
 

Bio

Hej!

Jag har just kommit hem från att ha sett Berättelsen om Pi på bio, helt okej film! Den får 4 av 5 poäng!

Handlade (kortfattat) om en indisk pojke som var på ett skepp med en massa djur. Skeppet sjönk och alla från hans familj dog. Han och en tiger var de enda överlevnaderna, så fick man följa dom när de åkte runt på en liten livbåt i Stilla havet. (Haha, den var inte så dålig som det låter)

 

 

// L

Hår

Idag har jag satt upp mitt hår i en enkel tofs, och sedan lockat det.



//A

 

Collage

 toppen - asos // jeans - capuchines jeans // parfym - versace bright crystal // klocka - marc jacobs silver // skor - annie nly shoes // solglasögon - rayban alivator // ring - peershine // mobilskal - lua // 
 
 
Vi har satt ihop ett collage med saker vi vill ha till sommaren. 
 
//A&L

Vilka är vi?

Hej!
Vi är två tjejer som heter Amanda och Linnea. Båda är 14 år gamla men vi fyller 15 snart. Vi bor i en förort till Stockholm. I vår blogg kommer du att få ta del av vår vardag.
 
Amanda: När inte jag går i skolan så tränar jag cheerleading i Arlanda Jets, en gång i veckan. "På sommararna hejar vi och på vintrarna tävlar vi". Jag bor i ett radhus med min mamma, pappa och min storebror. Jag är glad och framåt person, är det något jag vill kan ingen stoppa mig! 
 
 
 
Linnea: På fridtiden spelar jag handboll, med ett år äldre tjejer, närmare bestämt Skånela F-97. Jag tränar 3 gånger i veckan plus matcher på helgerna. Jag bor i en lägenhet med min mamma och storebror, min storasyster har redan flyttar hemifrån. Jag är en glad tjej som hatar när folk inte vågar vara sig själva.
 
 
 
//A&L
 
 

aochls.blogg.se

Hej! Vi är två tjejer - Amanda och Linnea. Båda är 14 år, men fyller snart 15. Vi bor i en liten ort utanför Stockholm. Vi går i en liten sunkig skola, där alla klär sig i stickat. I vår blogg hittar du allt mellan himmel och jord, t.ex handboll, cheerleading, musik och skratt!

RSS 2.0